Шампура і решітки для мангалу
-
Шампура "Tornado" 45 см
11,37 ₴Немає в наявності Тільки оптом+380 (67) 766-33-55
-
Шампура "Tornado" 60 см
13,76 ₴Немає в наявності Тільки оптом+380 (67) 766-33-55
-
Решітка для гриля та барбекю "Tornado" мала
133,52 ₴Немає в наявності Тільки оптом+380 (67) 766-33-55
-
Решітка для гриля та барбекю "Tornado" середня
165,98 ₴Немає в наявності Тільки оптом+380 (67) 766-33-55
-
Решітка для гриля та барбекю "Tornado" велика
193,50 ₴Немає в наявності Тільки оптом+380 (67) 766-33-55
Шампура і грати для барбекю з нержавіючої сталі
Після холодів нарешті настала довгоочікувана весна, а це значить, що настав час пікніків і відпочинку на природі!
І хто ж з нас може уявити собі відпочинок серед мальовничих галявин без шашликів і печених овочів? Шашлик - не просто смачна страва, а компанійська філософія
Всім відомо, що смак страви залежить від того, як і на чому його приготувати. Дуже важливо підібрати якісний кулінарний інвентар для приготування м'яса на відкритому вогні, щоб не зіпсувати його смакові якості. Тому важливість шампурів і решіток складно переоцінити.
Традиційно, серед покупців всього світу, лідирують шампура з харчової нержавіючої сталі. Вони виготовлені з безпечного для людського здоров'я матеріалу, довговічні, міцні,досить гострі, тому зручно нанизувати м'ясо.
Вибираючи шампура, важливо пам'ятати, що потрібно орієнтуватися на розмір мангала або гриля. Шампури повинні лягати на мангал так, щоб залишалося місце для маніпуляцій, десь по 5-7 см з обох сторін.
Для металевого шампура дуже важливе значення має його перетин. З шампура, що має круглий перетин, продукти можуть зісковзувати. Крім того, їх складно повертати, так як шматочки їжі можуть прокручуватися в колишнє положення. З-за цього вони обсмажаться нерівномірно. Рекомендується для приготування шашлику вибирати скручені вироби, тоді м'ясо та інші продукти добре триматися на шампурі
Секретик:
Перед використанням змастіть метал рослинним маслом і прогрійте на вогні - шашлик не підгорить. Насаджувати м'ясо на шампур слід вздовж волокон, роблячи невеликі проміжки між шматками. Шампури для шашлику на мангалі розміщуйте як можна ближче один до одного, створюючи тим самим своєрідний купол, що дозволяє оптимально використовувати жар від вугілля.Щоб уникнути опіків при використанні шампурів з металевими ручками, рекомендується при їх перевертанні тримати вироби тільки за кінці або використовувати рукавички
Новинкою, яка підкорила серця мільйонів любителів відпочинку на природі, давним-давно стала решітка з нержавіючої сталі.
Самый простой и наиболее распространенный вариант решетки-гриль представляет собой приспособление, которое изготавливают из двух идентичных частей. Две одинакового размера сетки из проволоки соединяют между собой металлическими кольцами. Помимо того решетка-гриль оснащена двумя ручками, которые соединены с сеткой. Одна ручка (большая по длине) имеет деревянное основание для того, чтобы кулинар мог удобно удерживать приспособление, а вторая ручка (меньшая по длине) изготовлена из металла, плотно соединяется с первой при помощи овального кольца.
Такая конструкция решетки для барбекю позволяет зажимать продукты питания между двумя сетками, а затем запекать их при помощи гриля.
Чтобы Ваш отдых на природе стал незабываемым, мы предлагаем Вашему вниманию необычный, но невероятно вкусный рецепт приготовления мяса на гриле!
Для приготовления мяса в маринаде из киви возьмите:
- 1,5 кг свиной шеи
- 1 ст. ложку зиры
- 1 ч. ложку душистого перца
- 4 средних киви
- соль и перец по вкусу
М'ясо нарізати порційними шматочками, додати спеції. Ківі очистити, розім'яти і добре перемішати з м'ясом. Залишити маринуватися на 4-6 годин. На відкритому вогні з допомогою шампурів смажити до готовності.
Приємного апетиту!