Продавець Склад-магазин Нарасхват - територія низьких цін розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
148 відгуків
Зима не завжди холодно - устілки для взуття, грілки для рук!Ознайомитись

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (67) 766-33-55
+380 (73) 766-33-55
НАРАСХВАТ*МО - Оптовий Склад товарів для дому та для свята
Кошик

Великодня атрибутика

«Нехай підперезані будуть вам стегна, а світла ручні позасвічувані...

Будьте ж і ви готові, бо в яку годину не думаєте,

прийде Син Людський» (Лк. 12:35, 40)

 

Дорогі клієнти! Партії лампадок бажано відправляти з замовленням спеціальної упаковки від вантажоперевізника, піддони, палети, полупалетты, обрешітки

 

Навіщо перед іконою запалюють лампадки

Навіщо перед іконою запалюють лампадки

 По-перше, тому, що віра наша є світло. Сказав Христос: Я світло для світу (Ін; 8, 12). Світло лампадки нагадує нам про те світі, яким Спаситель освітлює наші душі.

 По-друге, для того, щоб нагадати Нам про світле вдачу святого, перед іконою: якого ми возжигаем лампадку. Бо святі названі синами світла (Ін. 12, 36).

 по-третє, для того, щоб служити нам докором за наші темні справи, злі помисли і бажання, і для того, щоб покликати нас на шлях євангельського світла, щоб ми з більшою ревністю дбали про виконання заповіді Спасителя: Так нехай світить світло ваше перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі справи... (Мт.5, 16).

 В-четверте, щоб вона стала нашою малою жертвою Господа, Який приніс Себе в жертву за нас; малим знаком великої подяки і світлої любові до Того, у Кого в наших молитвах ми просимо життя, здоров'я і спасіння — всього того, що може дати одна тільки безмежна Небесна любов.

 В-п'ятих, щоб настрашити сили зла, які нападають на нас іноді і під час молитви, відводячи наші думки від Творця. Бо сили зла люблять темряву і тремтять світла, особливо того, який служить Богу і угодникам Його.

 В-шостих, щоб спонукати нас до жертовності. Подібно до того як горять у лампадці ялин і гніт, покірні нашої волі, так само нехай горять полум'ям любові і наші душі, у всіх стражданнях покірні волі Божої.

 В-седьмых, чтобы напомнить нам о том, что, как лампадка не может зажечься без нашей руки, так и сердце наше, та наша внутренняя лампада, не сможет загореться без святого огня Божественной благодати, даже если будет исполнено оно всякой добродетели. Ибо добродетели наши — горючее, которое воспламеняет Своим огнем Господь.

Святитель Микола Сербський "Навіщо перед іконою запалюють лампадки"

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner